Fantastisch verblijf in mooiste deel van Friesland
Samen met mijn zus heb ik twee nachten gelogeerd op Allingastate. Het gastenverblijf is van alle gemakken voorzien en aan alle details zijn gedacht. De jacuzzi was top en het uitzicht fenomenaal. Zeer zeker een aanrader voor wie houdt van rust en een mooie plek zoekt om Friesland verder te verkennen. Geweldige gastvrijheid ervaren.

Liefs Monica

 

Liefde voor detail

Rene en Pauline hebben hun droom verwezenlijkt. Je kunt zien dat zij met passie en liefde voor detail energie gestoken hebben in hun landgoed. Onder de indruk zijn we van hun hartelijkheid. Wij zijn dankbaar dat wij heel even deel mochten uitmaken van hun gerealiseerde droom. De jacuzzi aan het eind van de dag is werkelijk geweldig. Wij hebben genoten van de rust en zijn weer helemaal bijgetankt.

Liefs Jessy en Sonja

 

Ontspanning en pure rust

Prachtige vakantiewoning, stijlvol ingericht en rustige plek met geweldig uitzicht over het Friese landschap. Zeer vriendelijke gastheer en gastvrouw. Wij komen zeker terug!

Sylvia en Martin

 

Een bijzondere plek

Hartelijkheid, idyllische plek, liefde voor detail, rust, natuur en prachtige stadjes in de directe omgeving. Een perfecte plek om te vertoeven en te genieten.

 

Jacuzzi een aanrader

Wij hebben een korte vakantie doorgebracht bij Rene en Pauline. Het gastenverblijf is heel mooi en compleet ingericht. Vanaf deze plek kun je leuke tochtjes maken en s’avonds wacht de jacuzzi op je. Heel ontspannend. Wij komen zeker terug!

 

Heerlijk ontbijt

Het ontvangst was hartelijk en het gastenverblijf heeft een gemoedelijke sfeer. Fantastisch om vanuit deze rustige plek Friesland te ontdekken. Het ontbijt was heerlijk en uitgebreid. Wij komen zeker terug.

Liefs Yvonne